We gaan voor volledig tevreden klanten met gecertificeerd laswerk

Zoekt u een uitstekend lasbedrijf en constructiebedrijf in de buurt van Zwijndrecht? Zo’n bedrijf is Bos Wieldrecht. Gevestigd dichtbij Zwijndrecht zijn wij een specialist in maatwerk gecertificeerd laswerk voor industrie en machinefabriek. Wij zijn toeleverancier voor algemene machine apparatenbouw. Daarbij behoren plaatwerk en gecertificeerd laswerk tot onze specialiteiten. Evenals draai- en freeswerk. Maatwerk dat tot in de kleinste puntjes verzorgd is. Daar doen we het voor. Het is namelijk dé manier om u als klant volledig tevreden te stellen. In Zwijndrecht en elders in Nederland gingen veel tevreden klanten u al voor. Bekijk onze referenties maar eens. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen om uw vraag voor te leggen.

Onze referenties

We werken voor toonaangevende bedrijven in de regio Zwijndrecht en elders. We noemen u de namen van Akzo Nobel, Smit Salvage en IGC Merwede als voorbeeld. Dat is slechts een korte greep uit onze referenties. Wilt u weten of we uw soort project al eens eerder hebben uitgevoerd? Bekijk dan de lijst met onze referenties. Wellicht zit uw soort opdracht er direct bij! Neem anders gewoon telefonisch contact met ons op om uw wensen en ideeën voor te leggen. De kans is groot dat we bij Bos Wieldrecht iets dergelijks of soortgelijks al eens eerder hebben gedaan. Is het volledig nieuw en vraagt u het beste gecertificeerde laswerk? Dan gaan we deze uitdaging graag samen met u aan.

Vijf producten van constructiebedrijf en lasbedrijf Bos Wieldrecht

In de buurt van Zwijndrecht maken we in onze productiefaciliteit de producten van hoge kwaliteit.

We noemen u graag een aantal voorbeelden van producten die u via ons kunt laten maken:

  • Gecertificeerd laswerk voor de machinefabriek
  • Draai- en freeswerk als lasbedrijf
  • Gecertificeerd laswerk voor offshore constructies
  • Bulkgoed transportsysteem
  • Cementsilo, zandtrechter en trekbank

Constructiebedrijf Zwijndrecht

Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor het containerweegsysteem Solas? Wilt u weten wat ons constructiebedrijf en lasbedrijf voor u in Zwijndrecht of elders kan betekenen? Heeft u een machinefabriek en wilt u ons inschakelen voor gecertificeerd laswerk? Laat het ons weten, zodat we u van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen met constructiebedrijf Bos Wieldrecht bij Zwijndrecht

Voor meer informatie over de mogelijkheden in Zwijndrecht en elders belt u met 078-6183117. U kunt Bos Wieldrecht ook bereiken door te mailen naar info@boswieldrecht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Gecertificeerd laswerk nodig van een lasbedrijf? Kies voor Bos Wieldrecht bij Zwijndrecht.