Tevreden klanten maken voor u en ons het verschil

Heeft u een machinefabriek in Rotterdam en wilt u de beste kwaliteit gecertificeerd laswerk? Bent u voor de industrie in Rotterdam op zoek naar maatwerk Offshore constructies? In beide gevallen bent u bij constructiebedrijf Bos Wieldrecht in de regio Rotterdam op de beste plaats. Bos Wieldrecht is een specialist als het gaat om gecertificeerd laswerk. Gecertificeerd laswerk in Rotterdam van middelgrote tot zeer grote onderdelen. Als constructiebedrijf en machinefabriek levert Bos Wieldrecht het beste draai- en freeswerk en gecertificeerd laswerk. Moet het goed zijn? Veilig, duurzaam en betrouwbaar? Perfect afgewerkt? Dan gaat u naar constructiebedrijf Bos Wieldrecht in de regio Rotterdam. Bent u eenmaal een tevreden klant? Dan zetten we ook bij iedere volgende opdracht opnieuw ons beste beentje voor om voor een optimaal resultaat te kunnen zorgen.

Waarom maatwerk zo belangrijk is

We kunnen er niet genoeg op wijzen. De (offshore) constructies die we meehelpen maken moeten aan de beste veiligheidseisen voldoen. Gaat u maar na; de krachten die op onderdelen komt te staan in deze industrie is enorm. Dan is het van essentieel belang dat uw mensen kunnen werken onder veilige omstandigheden. Dat gaat natuurlijk voor alles. Met goed gecertificeerd laswerk maakt lasbedrijf Bos Wieldrecht ook het verschil in uw bedrijfsresultaten. Bij Bos Wieldrecht denken we altijd met u mee over de beste oplossingen tegen de laagste kosten. Spreekt u dit aan? Laten we dan binnenkort eens met elkaar van gedachten wisselen. Over de mogelijkheden die we u als lasbedrijf en constructiebedrijf kunnen bieden.

Referenties van Bos Wieldrecht bij Rotterdam

In en buiten de regio Rotterdam werken wij voor toonaangevende bedrijven. Soms regionaal. Soms nationaal, maar zeker ook internationaal. Deze opdrachtgevers zijn uitstekende referenties voor de service en kwaliteit die wij leveren:

  • AKZO Nobel
  • Royal Boskalis Westminster BV
  • IHC Merwede
  • Van Oord Dredging
  • Hoicim Nederland

Constructiebedrijf Rotterdam

Het betreft hier gerenommeerde bedrijven. Deze lijst is langer en dient slechts als indicatie. De volledige lijst met referenties kunt u op onze website bekijken.

Contact met gespecialiseerd lasbedrijf Bos Wieldrecht bij Rotterdam

Voor meer informatie over de mogelijkheden in en bij Rotterdam kunt u ons bellen. U bereikt Bos Wieldrecht op telefoonnummer 078-6183117. Ook kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@boswieldrecht.nl. Wij zullen een van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op laten nemen. Bos Wieldrecht? Wij zorgen voor specialistisch maatwerk en gecertificeerd laswerk in en om Rotterdam.