Als de laswerkzaamheden nauwgezet en precies moeten worden uitgevoerd

Bent u op zoek naar een constructie- en lasbedrijf voor uw gecertificeerd laswerk? Zoekt u naar dat ene lasbedrijf dat beschikt over een grote machinehal om laswerk in uit te voeren? Is het voor uw soort opdracht belangrijk dat het laswerk in Nederland wordt gecertificeerd volgens een hoge kwaliteitsnorm? Dan kan constructiebedrijf Bos Wieldrecht u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij beschikken namelijk over de mogelijkheden om middelgrote tot zeer grote onderdelen in elkaar te lassen. Daarvoor hebben we vakkundige medewerkers in dienst. Deze zorgen ervoor dat bij ons op locatie uw opdracht vakkundig worden uitgevoerd. Onze faciliteiten zijn geschikt gemaakt om een groot volume aan te kunnen. Daarmee bieden we u de mogelijkheden om de zeer grote opdrachten in laswerk uit te voeren. Moet uw type opdracht worden gecertificeerd? Reken dan op onze vakkennis en ervaring met certificering. Gecertificeerd worden is voor ons routine. Uw opdracht is dat niet. Die voeren we namelijk met het benodigde maatwerk uit.

Volledige klanttevredenheid is ons doel in laswerk

Vanaf dag 1 van het bestaan van ons bedrijf zetten we ons bij constructiebedrijf Bos Wieldrecht in voor volledige klanttevredenheid. Dat is niet alleen voor u als opdrachtgever prettig en belangrijk. We dienen daarmee ook de belangen op het gebied van veiligheid door laswerk. We vinden het daarbij volkomen terecht dat er controle op ons werk is. Gecertificeerd worden is immers belangrijk om kwaliteit en vakkundigheid te kunnen borgen. Om de hoogste klanttevredenheid te kunnen bereiken bespreken we uw wensen en specificaties uitgebreid. Voor ons is het dé manier om u echt optimaal van dienst te kunnen zijn. Met vakwerk van de bovenste plank.

Toonaangevende opdrachtgevers gingen u voor met gecertificeerd laswerk

Bij Bos Wieldrecht werken we voor toonaangevende bedrijven. Om u daarvan een aantal voorbeelden te noemen:

  • Bezemer Dordrecht BV
  • IHC Merwede
  • Akzo Nobel
  • Beamix (Maxit Benelux)
  • Mobigroep BV

Gecertificeerd laswerk

Bekijk de referenties op de website voor een compleet overzicht. U vindt er nog een flink aantal toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren.

Contact opnemen over uw gecertificeerd laswerk

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Direct een afspraak maken bij Bos Wieldrecht? Bel ons dan op telefoonnummer 078-6183117. U kunt ook een mail sturen naar info@boswieldrecht.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Constructiebedrijf en machinefabriek Bos Wieldrecht is uw partner voor gecertificeerd laswerk.