We doen het voor de 100% score op klanttevredenheid

Gecertificeerd laswerk van het hoogste niveau in de Drechtsteden? Dat maken we bij lasbedrijf en constructiebedrijf Bos Wieldrecht. In een van de Drechtsteden, namelijk Dordrecht, hebben we ons gespecialiseerde constructiebedrijf gevestigd. De Drechtsteden zijn van oudsher bekend vanwege de relatief grote hoeveelheid bedrijven waar specialistisch (gecertificeerd) laswerk wordt gevraagd en geboden. Om onderscheidend te zijn hebben we bij Bos Wieldrecht altijd gezorgd dat we volledige inzet geven. Een inzet die leidt tot de beoogde 100% klanttevredenheid. Mogen we u daar binnenkort ook van overtuigen? In de Drechtsteden of elders in Nederland?

De soorten opdrachtgevers van Bos Wieldrecht

De opdrachtgevers van Bos Wieldrecht bevinden zich niet uitsluitend in de Drechtsteden. We werken namelijk voor tal van nationale en internationale bedrijven. Deze bedrijven kiezen voor ons, omdat we altijd maatwerk leveren. We maken werkstukken met (vooral) grote afmetingen. Aan dit draai- en freeswerk en gecertificeerd laswerk worden hoge eisen gesteld. Daar voldoen wij graag aan. Met name een machinefabriek, ingenieursbureaus, de offshore-industrie en de chemie- en betonindustrie hebben waardering voor het hoge niveau. Hoog niveau in service en kwaliteit dat wij voortdurend weten te leveren. In de Drechtsteden en op veel andere plaatsen. Bij het leveren van een hoog niveau zijn met name de maatvoering en de afwerking van essentieel belang. We dragen daarmee bij aan de veiligheid en langdurig intensief gebruik. Vooral als het gaat om (offshore) constructies waar constructiebedrijf BOS Wieldrecht aan bijdraagt met gecertificeerd laswerk.

Onze opdrachtgevers in de Drechtsteden en elders

Bos Wieldrecht mag zich verheugen in een flink aantal toonaangevende opdrachtgevers. We noemen een vijftal voorbeelden van opdrachtgevers voor offshore constructies en ander gecertificeerd laswerk:

  • Allseas
  • Van Oord Dredging
  • Hollandse Cement Maatschappij
  • Hoicim Nederland
  • Mampaey Offshore Industries

Constructiebedrijf Drechtsteden

Kijk op onze website voor meer voorbeelden van andere toonaangevende bedrijven die gebruikmaken van ons lasbedrijf voor offshore constructies en draai- en freeswerk.

Contact met constructiebedrijf Bos Wieldrecht in de Drechtsteden

Wilt u meer weten over lasbedrijf en constructiebedrijf Bos Wieldrecht? Heeft u direct een concrete vraag die u met ons wilt bespreken? Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor gecertificeerd laswerk? Neem contact op met constructiebedrijf Bos Wieldrecht. Ons telefoonnummer is 078-6183117. Ook kunt u mailen naar info@boswieldrecht.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U wilt in de Drechtsteden immers ook het beste resultaat in gecertificeerd laswerk, draai- en freeswerk?