Prioriteit op 100% klanttevredenheid over onze lasconstructies

Bent u in Dordrecht op zoek naar een specialistisch lasbedrijf dat ook als constructiebedrijf uitstekend gecertificeerd laswerk kan leveren? Dan is de kans groot dat u bij Bos Wieldrecht uitkomt. Wij gaan voor maatwerk voor onze klanten. Uw draai- en freeswerk wordt zorgvuldig uitgevoerd. Van ons constructiebedrijf mag u zeker verwachten dat onze resultaten aan de hoogste normen voldoen. 100% klanttevreden. Dat is ons ultieme doel. Wij houden ons bezig met de productie en bewerking in Dordrecht van grote tot zeer grote onderdelen. Als toeleverancier van de machinefabriek leveren we ten behoeve van de algemene machine-apparatenbouw. Dat doen we met plaatwerken en (gecertificeerd) laswerk.

Vooraanstaande machinefabriek gebruikt Bos als toeleveringsbedrijf

Bos Wieldrecht is een vooraanstaand toeleveringsbedrijf. U kiest voor ons in Dordrecht, omdat wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Heeft u complexe offshore constructies nodig? Gecertificeerd laswerk? Draai- en freeswerk op het hoogste kwaliteitsniveau? Dan bent u bij lasbedrijf en constructiebedrijf Bos Wieldrecht in Dordrecht aan het juiste adres. Heeft u een uitdaging waar u een gespecialiseerd lasbedrijf bij nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klanten die voor ons constructiebedrijf in Dordrecht kiezen

Als voorbeeld noemen we u graag een aantal bedrijven. Zij maken naar volle tevredenheid gebruik van ons lasbedrijf voor draai- en freeswerk, offshore constructies en gecertificeerd laswerk:

  • Akzo Nobel
  • Bezemer Dordrecht BV
  • Royal Boskalis Westminster BV
  • SMIT Salvage
  • IHC Merwede

Dordrecht

U merkt het. Dit zijn toonaangevende bedrijven in hun sector. Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van constructiebedrijf Bos Wieldrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze contactgegevens vindt u onderstaand.

Meer informatie over constructiebedrijf Bos Wieldrecht in Dordrecht

Voor contact met een van onze specialisten kunt u bellen met 078-6183117. Wij geven u een vakkundig antwoord en een praktisch en vrijblijvend advies. U kunt ook gebruikmaken voor uw vragen aan ons lasbedrijf door te mailen naar info@boswieldrecht.nl. Wellicht is het vervolgens tijd voor een persoonlijke kennismaking. Dat kan bij ons in Dordrecht of bij u aan de zaak. Bos Wieldrecht? Wij zijn uw machinefabriek voor offshore constructies, draai- en freeswerk en gecertificeerd laswerk in Dordrecht.