Grote faciliteit voor vakkundig laswerk

Wilt u een zandtrechter of overslagtrechter laten fabriceren? Dan heeft u daarvoor een lasbedrijf nodig dat beschikt over voldoende capaciteit. Veel ruimte en mogelijkheden om de zandtrechter of overslagtrechter te fabriceren is echter niet de enige voorwaarde. U wilt natuurlijk ook dat uw overslagtrechter of zandtrechter vakkundig wordt gemaakt. Bij constructiebedrijf Bos Wieldrecht in Dordrecht voldoen we aan de voorwaarden. Wij beschikken over een ruime machinehal. Daar worden middelgrote tot zeer grote onderdelen gelast en gemonteerd. Een zandtrechter en een overslagtrechter behoren daarbij tot de producten die we veelvuldig maken. U begrijpt dat dit in kleine oplages wordt gedaan. Vakkundig zorgen we dat de overslagtrechter en zandtrechter wordt gefabriceerd. Heeft u een schade of mankement aan uw zandtrechter? Dan repareren we deze vakkundig voor u. Bij ons in Dordrecht hebben we voldoende plaats en mogelijkheden om ook uw overslagtrechter weer tiptop in orde te maken.

Eigen laad- en loskade in Dordrecht

Om de mogelijkheden in laswerk met middelgrote en zeer grote objecten mogelijk te maken hebben we bij constructiebedrijf Bos Wieldrecht hiervoor voorzieningen gerealiseerd. Zo beschikken we over een grote machinehal. Hier is de ruimte om juist het werk aan de grote onderdelen uit te voeren. Daarbij komt het regelmatig voor dat er wordt gewerkt met onderdelen die niet over de weg kunnen worden vervoerd. Het transport gaat dan over het water. Om deze grote onderdelen bij Bos Wieldrecht in Dordrecht te krijgen maakt u gewoon gebruik van onze laad- en losmogelijkheden aan de kade. Heeft u een dergelijk groot object waar laswerkzaamheden aan moeten worden verricht? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Gerenommeerde opdrachtgevers vullen onze orderportefeuille

Bos Wieldrecht werkt voor een aantal toonaangevende opdrachtgevers. Zij rekenen op onze expertise en vakmanschap. Denkt u erover om een lasopdracht voor bijvoorbeeld zandtrechter of overslagtrechter aan ons uit te besteden?

Dan bevindt u zich als opdrachtgever in het gezelschap van deze bedrijven:

  • Royal Boskalis Westminster BV
  • Allseas
  • Akzo Nobel
  • Sarens
  • Mebin Beton

Ga voor een compleet overzicht van de referenties naar de pagina hierover op de website.

Zandtrechter

Meer weten over mogelijkheden voor laswerk aan de zandtrechter?

Voor contact met Bos Wieldrecht, bijvoorbeeld over een overslagtrechter, belt u met Bos Wieldrecht. Telefoonnummer 078-6183117. U kunt ook mailen naar info@boswieldrecht.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bos Wieldrecht zorgt voor vakwerk met laswerk aan zandtrechter en overslagtrechter.