Trekbanken voor het zwaardere testwerk

Zoekt u naar een trekbank? Bos Wieldrecht bouwt machines voor u op maat. Uw nieuwe trekbank is uitermate geschikt voor testwerk. Test kettingwerk, staalkabels, hijsblokken en takels. Destructief en niet-destructief testwerk van kunststofkabels is eveneens een mogelijkheid waar u met onze trekbank gebruik van kunt maken. Constructiebedrijf en machinefabriek Bos Wieldrecht is een specialist in Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk. Als las- en constructiebedrijf zijn we van alle markten thuis. Middelgrote tot zeer grote producten behoren tot onze belangrijkste expertises. Mogen we u binnenkort ook overtuigen van onze kennis, kwaliteit en service? Dan sluit u zich aan bij de toonaangevende opdrachtgevers die Bos Wieldrecht inschakelen. Als het werk en de producten van topkwaliteit moeten zijn rekent u op Bos Wieldrecht.

Het belang van testwerk

Een trekbank is in veel situaties nodig om te kunnen bepalen of uitgeoefende krachten niet zullen leiden tot destructie van een constructie. Op deze manier is het mogelijk om te kunnen bepalen of een constructie niet leidt tot onveilige situatie. Testen kan het verschil maken tussen een goedgekeurde installatie of een installatie waar nog het een en ander aan moet gebeuren. In Nederland zijn we uitstekend in staat om de veiligheid de betrouwbaarheid van installaties te bepalen. Daarbij spelen de trekbanken die door Bos Wieldrecht worden gefabriceerd en geleverd vaak een belangrijke rol.

Onze basis trekbank in een overzicht

We leveren aan veel verschillende klanten een basismodel trekbank. Deze heeft de volgende kenmerken:

  • 30, 40 of 50 ton trekkracht
  • Zowel horizontaal als verticaal te gebruiken
  • Handmatige bediening
  • Geschikt voor breukproeven
  • Beschermkappen met polycarbonaat
  • IJkwaardig (klasse 1)
  • Scherpe en voordelige prijs

Trekbank

Bij de samenstelling van ons basismodel trekbank is goed nagedacht over de toepassingen in de praktijk. De verticale en horizontale toepassing maakt onze trekbanken uitermate geschikt voor gebruik in een aanhangwagen.

Meer weten over uw nieuwe trekbank?

We leveren bij Bos Wieldrecht niet uitsluitend een basismodel. Deze is namelijk uit te breiden met verschillende opties. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten. Neem ook contact met ons op als u een vraag heeft over de mogelijkheden in uw situatie. We zijn u graag van dienst op telefoonnummer 078-6183117. U kunt ons ook bereiken door te mailen naar info@boswieldrecht.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bos Wieldrecht is uw ideale leverancier voor een trekbank.