Laswerk voor toonaangevende bedrijven

Zoekt u een partner voor laswerk in relatie tot offshore constructies? Bij Bos Wieldrecht bestaan de werkzaamheden voor een belangrijk deel uit het maken van constructies voor de offshore-industrie. De offshore-industrie is voortdurend in beweging. Innovaties moeten worden ondersteund met vakkundig gebouwde constructies. Daar is vakkennis en inzicht voor nodig. Bij Bos Wieldrecht blijven we voortdurend bij om die ontwikkelingen bij te blijven. Zo kunt u er altijd op rekenen dat u de toepassingen in constructies krijgt die aansluiten bij uw specificaties en mogelijkheden. Daarmee voldoen we vrijwel altijd aan onze hoogste doelstelling. Die doelstelling houdt in dat we gaan voor 100% tevreden klanten. Dat geldt uiteraard niet alleen voor opdrachten voor constructies in de offshore. Wij geven 100% inzet voor al onze klanten. Kent u Bos Wieldrecht al? Dan gaan we graag met u in gesprek voor een volgende opdracht. Bent u nog niet bekend met de aanpak en de mogelijkheden van Bos Wieldrecht? Laten we dan eens de tijd nemen om uw wensen en specificaties voor constructies te bespreken. Bijvoorbeeld als u een lasopdracht in de offshore sector heeft.

Offshore constructies van de beste kwaliteit

Bij Bos Wieldrecht vinden we het dus belangrijk dat onze klanten volledig tevreden zijn over het door ons geleverde werk. Ons streven naar kwaliteit dient echter nog meer doelen. Bij al onze laswerkzaamheden speelt nauwkeurigheid een grote rol. Gaat u maar na; Ieder onderdeel dat wij in elkaar lassen moet voldoen aan hoge veiligheidseisen. Leidingwerk voor de chemische industrie? Gevaarlijk als er lekken ontstaan door slecht laswerk. Brugdelen die in elkaar gelast zijn? We moeten er niet aan denken wat de consequenties kunnen zijn als er niet vakkundig gelast is. Zomaar twee voorbeelden die het uitermate belangrijk maken dat er goed laswerk wordt geleverd. Voor iedere constructie, maar zeker voor de onderdelen die wij voor de industrie in elkaar zetten.

Werkzaamheden van Bos Wieldrecht

  • Engineering
  • Onderhoud en revisie
  • Montage van constructies
  • Offshore laswerkzaamheden
  • Machinale bewerking

Offshore constructies

Contactgegevens van Bos Wieldrecht voor uw offshore constructies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden via Bos Wieldrecht? Direct aan afspraak maken? Uw wensen bespreken? Een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor uw type opdracht? Belt u dan met Bos Wieldrecht op telefoonnummer 078-6183117. U kunt ook mailen naar info@boswieldrecht.nl. Bijvoorbeeld voor uw vraag over offshore constructies. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.