We hebben elkaars expertise nodig

Heeft u een machinefabriek? Bent u voor die machinefabriek op zoek naar een vakkundig bedrijf dat zorgt voor gecertificeerd laswerk aan en ten behoeve van uw machines? Dan zit u bij constructiebedrijf en machinefabriek Bos Wieldrecht helemaal goed. Wij zijn een gespecialiseerd lasbedrijf in Dordrecht. We werken voor nationale en internationale opdrachtgevers. Deze kunnen rekenen op ambachtelijk vakwerk. Wij vinden het namelijk net zo belangrijk als u dat u vakwerk geleverd krijgt. We gaan daarom voor optimale samenwerking. We gebruiken ieders expertise en vakkundigheid om samen het best denkbare eindresultaat te bereiken. Wij kennen uw wensen en eisen als machinefabriek. U kunt daarbij altijd rekenen op ons voortdurende streven naar 100% klanttevredenheid. Die hoge score halen we ook regelmatig. Dat is mede de reden dat wij door toonaangevende bedrijven worden ingeschakeld om deel te nemen in een project. Meestal is dat in relatie tot werk dat door de machinefabriek wordt gedaan. Doet u met ons mee als machinefabriek? Samen bereiken we immers de beste kwaliteit in het eindresultaat?

Veilig, goed en betrouwbaar

Bij ons streven naar de beste kwaliteit speelt het veiligheidsaspect een nadrukkelijke rol. U wilt dat uw personeel in de machinefabriek veilig kan werken en dat de machines die u levert dat ook doen? Daar zetten we dan samen op in. De veiligheid wordt maximaal geborgd. Dat bereiken we natuurlijk alleen als we de juiste combinatie van materialen vakkundig verwerken. Betrouwbare combinaties die vakkundig gelast, gedraaid en gefreesd zijn. Daar gaan we voor bij constructiebedrijf Bos Wieldrecht.

Bos Wieldrecht voor machinefabriek en andere omgevingen

Zoals gesteld; wij zijn een uitstekende partner voor machinefabrieken. Daarnaast leveren wij ook vaak onze producten en expertise aan de volgende sectoren en bedrijven:

  • Ingenieursbureaus
  • Offshore industrie
  • Chemische bedrijven
  • Betonindustrie
  • Petrochemische industrie

Machinefabriek

Contact opnemen voor vragen over de mogelijkheden in de machinefabriek

Bij Bos Wieldrecht zijn we gedreven om er samen voor te zorgen dat u het beste resultaat geleverd krijgt. Wilt u daar verder met ons over praten? Heeft u behoefte aan een prijsindicatie of wilt u direct een offerte aanvragen? Laat het ons dan weten via telefoonnummer 078-6183117. U kunt ons ook bereiken door te mailen naar info@boswieldrecht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bos Wieldrecht staat bekend als  Flexibel, professioneel en betrouwbaar.