Gespecialiseerd in laswerk van grote onderdelen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd lasbedrijf in de regio Rotterdam/Dordrecht? Wilt u als klant 100% tevreden kunnen zijn over de geleverde kwaliteit van het laswerk door uw lasbedrijf? Dan kiest u waarschijnlijk voor constructiebedrijf en machinefabriek Bos Wieldrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het lassen van middelgrote tot zeer grote onderdelen voor machines en toepassingen in de industrie. Reken op onze vakkundigheid als het laswerk echt van topkwaliteit moet zijn. De hoogste kwaliteitseisen worden door ons gehaald. Wij hebben namelijk het voortdurende streven naar volledige klanttevredenheid. Om dit te bereiken vragen wij van onze medewerkers een voortdurende inzet en hoog niveau. Wat dat betreft is inderdaad de ene lasser de andere niet. Bij Bos Wieldrecht mag u rekenen op de juiste expertise bij de lassers en andere medewerkers van Bos Wieldrecht. Met ons streven naar tevredenheid en inzet krijgt u dan het ideale plaatje als opdrachtgever aangeboden. Namelijk een lasbedrijf dat in alle opzichten het door u gevraagde niveau in kwaliteit, service en veiligheid haalt.

Kwaliteit, service en veiligheid volgens lasbedrijf Bos Wieldrecht

Wij werken steeds met onze aandacht op service, kwaliteit en veiligheid. Dat doen we niet uitsluitend vanuit ons streven naar volledige klanttevredenheid. Onze bijdrage aan het eindproduct hoort er ook voor te zorgen dat mensen veilig met machines en onderdelen kunnen werken. Daarnaast is met vlekkeloos uitgevoerd laswerk ook het prestatieniveau van machines en onderdelen op een hoog niveau gebracht. Precies passend en storingsvrij functioneren helpt om uw bedrijfsresultaat positief te ondersteunen. Mogen we u binnenkort begroeten voor een gesprek dat gaat over de kwaliteit en service die u van ons als lasbedrijf verwacht?

Voor welke opdrachtgevers werkt lasbedrijf Bos Wieldrecht zoal?

Bos Wieldrecht werkt voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland. Om u een indruk te geven van het soort opdrachtgevers hierbij een kort overzicht:

  • Allseas
  • Mampaey Offshore Industries
  • Martens en Van Oord
  • Beamix (Maxit Benelux)
  • Mebin Beton

Lasbedrijf

Op onze website vindt u een compleet overzicht van de referenties die wij voor ons bedrijf kunnen noemen.

Contactgegevens van lasbedrijf Bos Wieldrecht

Voor meer informatie over de mogelijkheden belt u met 078-6183117. Dit nummer kunt u ook bellen als u direct een afspraak wilt maken. U kunt ook mailen naar info@boswieldrecht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor gecertificeerd laswerk van de allerhoogste kwaliteit gaat u naar lasbedrijf Bos Wieldrecht.