Laswerk van de hoogste kwaliteit

Zoekt u een lasbedrijf om uw draai- en freeswerk te doen? Is het draai- en freeswerk dat gedaan moet worden bedoeld voor middelgrote tot zeer grote installaties? Daarvoor gaat u naar constructiebedrijf Bos Wieldrecht. Wij zijn een las- en constructiebedrijf in Dordrecht. Wij zorgen dat uw draai- en freeswerk van het hoogste niveau is. Voor de toepassingen werken wij veelal voor toonaangevende bedrijven in de machinebouw en (offshore) industrie. Heeft u het draai- en freeswerk al een keer door Bos Wieldrecht laten doen? Dan heeft u vast ervaren hoe hoog de kwaliteit is. Daarbij zorgen we dat uw draai- en freeswerk (en ander laswerk) tot in de puntjes verzorgd is. Wij staan in dit geval klaar om uw volgende opdracht aan te nemen. Kent u Bos Wieldrecht nog niet? Dan gaan we graag met u om de tafel om uw wensen in draai- en freeswerk en andere soorten metaalbewerking en laswerk te bespreken.

Over Bos Wieldrecht

Bos Wieldrecht is een las- en constructiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in grote en complexe opdrachten. Deze worden vanuit onze productiefaciliteit in Dordrecht gerealiseerd. Laswerk bij u op locatie uitvoeren is ook mogelijk. We bespreken vooraf uitgebreid de wensen en specificaties waar uw opdracht aan moet voldoen. Zijn we het met elkaar eens?

draai- en freeswerk

Dan zorgen we dat uw opdracht met de grootste nauwkeurigheid en gedegen vakmanschap wordt uitgevoerd. In onze machinehal in Dordrecht kunnen we werken met grote delen (vooral staal). Wij staan garant voor de best mogelijk kwaliteit. Daarbij telt voor ons als doelstelling: honderd procent tevreden klanten. Voor minder doen we het niet. Voor een afspraak kunt u gebruikmaken van onderstaande contactgegevens.

Waar let u op als u een bedrijf voor uw draai- en freeswerk selecteert?

We geven u graag een aantal vragen die u kunt gebruiken bij de selectie van het meest geschikte lasbedrijf voor uw opdracht:

  • Is het bedrijf geschikt voor uw type laswerk?
  • Beschikt de productiefaciliteit over voldoende capaciteit?
  • Zijn de lassers vakmensen met genoeg ervaring?
  • Beschikt het bedrijf over referenties van soortgelijke opdrachten als die van u?
  • Krijgt u een duidelijke offerte met heldere prijzen vooraf?

Bij Bos Wieldrecht doen we dagelijks ons uiterste best om u het positieve antwoord op deze vragen te kunnen geven.

Meer weten over de mogelijkheden in draai- en freeswerk

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 078-6183117. Voor contact met Bos Wieldrecht over uw draai- en freeswerk kunt u ook mailen naar info@boswieldrecht.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.