Over Bos Wieldrecht

Zoekt u naar een containerweegsysteem Solas? Constructiebedrijf en machinefabriek Bos Wieldrecht is dan uw specialist. Wij maken een containerweegsysteem en zorgen ervoor dat deze aan Solas wetgeving voldoet. Bos Wieldrecht is gevestigd in Dordrecht en werkt als las- en constructiebedrijf. Wij verzorgen maatwerk op het gebied van Solas. We kennen de wetgeving en zorgen dat uw onderdeel of apparatuur hier volledig aan voldoet. Een containerweegsysteem is een product dat wij regelmatig maken.

Containerweegsystemen Solas

Dat doen we vaak voor toonaangevende bedrijven. Zoals topbedrijven in de offshore-industrie. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijf Allseas. Dit is een van onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld als het gaat om een containerweegsysteem. Bekijk onze andere referenties via de website. U kunt gerust contact met hen opnemen om navraag te doen naar de kwaliteit en service die door Bos Wieldrecht geleverd wordt. Heeft u vragen over de manier waarop uw bedrijf aan Solas wetgeving moet voldoen? Wilt u een product dat aan deze wetgeving moet voldoen laten fabriceren? Laat het dan weten aan de specialisten van Bos Wieldrecht. Wij zorgen voor een solide oplossing. Maatwerk met een zeer hoge kwaliteitsstandaard.

Wat is Solas?

Solas staat voor Safety of Life at Sea Container Weight Verification Requirements. De wetgeving op zich bestond al wat langer. Sinds juli 2016 is het echter een aangescherpte wet. De aanscherping is gedaan om ervoor te zorgen dat de veiligheid beter gegarandeerd kan worden. Heeft u te maken met zeevracht? Dan weet u vast dat de aangescherpte wetgeving ervoor kan zorgen dat uw vracht niet aan boord mag. De extra kosten voor het wachten kunnen flink oplopen. Om nog maar te zwijgen over de situaties waarbij u tegen een forse boete van het IMO aan kunt lopen. Daarom is het zaak dat het containerweegsysteem waar u mee te maken heeft aan de juiste specificaties voldoet. Bij Bos Wieldrecht kunnen we u helpen bij de realisering van het containerweegsysteem en het onderhoud daaraan. Met onze ondersteuning kunnen systemen beter draaien en verkleint u de kans op storingen.

Voldoen aan de eisen met een containerweegsysteem Solas

Bedrijven en autoriteiten houden zich nadrukkelijk aan de geldende wet- en regelgeving. Door niet aan de eisen te voldoen loopt u het risico op deze nadelige gevolgen:

  • Container wordt niet geladen
  • Onnodige vertraging
  • Wachtgeldkosten
  • Kosten nawegen
  • Boete voor afwijkend gewicht

Containerweegsysteem Solas

Contact opnemen over een containerweegsysteem Solas

Bel met Bos Wieldrecht op 078-6183117 of stuur een mail naar info@boswieldrecht.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Constructiebedrijf en machinefabriek Bos Wieldrecht is uw partner op het gebied van containerweegsysteem Solas.