Sterk in Staal

Bent u op zoek naar een uitstekend constructiebedrijf voor middelgrote tot zeer grote onderdelen? Dan vindt u in Constructiebedrijf en machinefabriek Bos Wieldrecht een constructiebedrijf dat aan deze criteria voldoet. Wij zijn als constructiebedrijf gevestigd in Dordrecht. We werken voor verschillende opdrachtgevers. Voor al onze opdrachtgevers streven we naar volledige klanttevredenheid. Dat mogen ze ook van ons verwachten. Bij het maken van onze constructies staat veel op het spel. De kracht en kwaliteit moet voor ons in alle opzichten helemaal top zijn. Met de kracht van ons staal en de kwaliteit van onze lassers zorgen we er bij constructiebedrijf Bos Wieldrecht voor dat de veiligheid optimaal gegarandeerd is. Kent u ons al? Dan weet u vast de weg te vinden bij een volgende opdracht. Kent u ons nog niet en wilt u gebruikmaken van de kwaliteiten en service van ons constructiebedrijf? Bel ons dan via 078-6183117.

Het soort opdrachtgevers van constructiebedrijf Bos Wieldrecht

Onze opdrachtgevers werken stuk voor stuk op een hoog niveau in kwaliteit. Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid moeten ook door hen worden waargemaakt. Dit is een belangrijke reden om juist voor constructiebedrijf Bos Wieldrecht te kiezen. Een keuze waarvan men vooraf weet dat het leidt tot optimale resultaten in laswerk. Sluit u zich aan als opdrachtgever? Net als ingenieursbedrijven, chemische bedrijven, bedrijven in de chemie en betonindustrie en de offshore-industrie? We horen graag van u.

Een aantal referenties voor Bos Wieldrecht, constructiebedrijf

We noemen u graag een aantal toonaangevende bedrijven waar wij als constructiebedrijf voor werken. Deze bedrijven weten welke kwaliteit wij leveren en waar men bij Bos Wieldrecht op kan rekenen:

  • Mebin Beton
  • Mobigroep BV
  • OMYA Netherlands BV
  • Sarens
  • Struyk Verwo Groep

Constructiebedrijf

Een meer compleet overzicht van referenties van onze opdrachtgevers vindt u elders op onze website.

Contact opnemen met constructiebedrijf Bos Wieldrecht

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Bel met 078-6183117 of stuur een mail naar info@boswieldrecht.nl. Onze medewerkers geven u een vakkundig antwoord op uw vragen. U kunt Rekenen op tientallen jaren aan ervaring. Daarmee en met onze gedrevenheid maken we het verschil met onze collega’s. Zoekt u dat ene lasbedrijf dat zorgt voor optimale resultaten? De beste lassers voor middelgrote tot zeer grote onderdelen? De verwerking van de beste kwaliteit staal? Kies dan voor constructiebedrijf en machinefabriek Bos Wieldrecht.