Grote objecten voor laswerk

Bent u op zoek naar een las- en constructiebedrijf dat grote objecten, zoals een cementsilo, voor u kan maken en repareren? Constructiebedrijf Bos Wieldrecht in Dordrecht is zo’n bedrijf. Bos Wieldrecht maakt uw cementsilo. Van ontwerp tot realisatie. Wij hebben de vakkennis en productiefaciliteiten daarvoor in huis. Een cementsilo. Vakkundig gemaakt en deskundig onderhouden. Daarvoor bent u bij constructiebedrijf Bos Wieldrecht aan het juiste adres. Onze lassers zijn vakkundig opgeleid. Tijdens iedere fase van de realisering van uw cementsilo werken we nauwgezet naar een optimaal eindresultaat. Toonaangevende bedrijven maken gebruik van onze diensten. Bijvoorbeeld voor een cementsilo. Een cementsilo is uiteraard niet het enige product dat we voor u kunnen maken. Tal van andere grote producten worden door ons voor verschillende industrieën en opdrachtgevers gemaakt. Heeft u een mankement aan uw cementsilo? Moet er vakkundig laswerk aan te pas komen om deze weer piekfijn in orde te maken? Ga dan naar Bos Wieldrecht. Wij zorgen dat uw opdracht professioneel en vakkundig worden uitgevoerd.

Meer over Bos Wieldrecht

We leveren componenten, machines en installaties voor de solids handling en processing industrie. Wij bieden hiervoor creatieve oplossingen. De meest uiteenlopende toepassingen gaan door onze vakkundige handen. Iedere keer opnieuw zorgen we hierbij voor een eindresultaat waar u volledig tevreden over zult zijn. Optimale levering is ons doel. Daarbij horen klanten die voor de volle 100% tevreden zijn. Om dit mogelijk te maken beschikken wij, naast vakkennis, over een machinehal waar zeer grote objecten kunnen worden gefabriceerd en gemonteerd/gerepareerd. Sommige delen zijn ongeschikt om over de weg te worden getransporteerd. Met onze laad- en loskade hebben we voorzien in de mogelijkheid om onderdelen en complete installatie over het water van en naar ons te kunnen vervoeren.

Onze referenties

Zoals gesteld, Bos Wieldrecht werkt voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers. We zorgen voor maatwerk en zijn specialist in de productie en reparatie van kleine series of enkele stuks.

Deze bedrijven maken bijvoorbeeld gebruik van onze diensten:

  • SMIT Salvage
  • Akzo Nobel
  • IHC Merwede
  • Martens en Van Oord
  • Mebin Beton

Bekijk de lijst met referenties op onze website voor een nog completer beeld van onze toonaangevende opdrachtgevers.

Cementsilo

Uw cementsilo vakkundig en op maat gefabriceerd?

Een afspraak maken met Bos Wieldrecht? Meer te weten komen over de mogelijkheden in uw situatie? Bel dan met ons op telefoonnummer 078-6183117. Ook kunt u mailen naar info@boswieldrecht.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. We horen graag van u. Bijvoorbeeld over uw specificaties voor een cementsilo.