Bos Wieldrecht zorgt voor maatwerk oplossingen

Zoekt u een betrouwbare en maatwerk oplossing met een bulkgoed transportsysteem? Dan voorziet constructiebedrijf Bos Wieldrecht daarin. Wij zijn een las- en constructiebedrijf in Dordrecht. Wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers in verschillende industrieën. Ook ingenieursbureaus mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. We zorgen dat middelgrote tot zeer grote objecten worden geconstrueerd en geleverd. Ook voor reparatie en montage kunt u uitstekend een beroep op ons doen. Een transportsysteem voor uw bulkgoed volgens maatwerk construeren en leveren? Dan zit u in het specialisme van Bos Wieldrecht. Iedere opdracht is voor ons een uitdaging om voor u het best mogelijke te realiseren. Wij stellen ons tot doel om voor volledige klanttevredenheid te zorgen. Meestal lukt ons dat ook en daar blijven we bij iedere opdracht ook optimaal gemotiveerd naar streven.

Als het niet over de weg kan

Net als bij bulkgoed zelf is een transportsysteem niet altijd over de weg te transporteren. Daar hebben we bij Bos Wieldrecht een oplossing voor. Wij hebben namelijk niet alleen een grote machinehal om te produceren en te repareren. We werken ook met een eigen loskade. Heeft u dus een onderdeel dat te groot is voor transport over de weg? Dan doen we het toch gewoon over het water? Bij Bos Wieldrecht bieden we u daarmee ruimere mogelijkheden op het gebied van constructiewerk aan zeer grote onderdelen. Laat u ons het weten als we in uw behoefte aan maatwerk in de constructie kunnen bijdragen? Dan zorgen wij dat u onze volgende volledig tevreden klant bent!

Een bulkgoed transportsysteem en andere solids handling

Naast een transportsysteem voor bulkgoed kunnen we bij Bos Wieldrecht u ook voorzien van de volgende vormen van solids handling:

  • Overslagtrechters
  • Opslagsilo’s
  • Bandtransporteurs
  • Schroeftransporteurs
  • Bandemmerladders
  • Producten om te doseren en te wegen
  • Pneumatische transportsystemen

Bulkgoed transportsystemen

Neem contact met ons op voor informatie over alle mogelijkheden die we u bij Bos Wieldrecht te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen voor de opslag van bulkgoed of een transportsysteem voor verpakte goederen.

Contact opnemen met Bos Wieldrecht over uw bulkgoed transportsysteem

Zoekt u een nieuw transportsysteem? Een oplossing voor het transport voor uw bulkgoed? Is er een probleem of storing en is reparatie nodig? Laat ons u bij constructiebedrijf Bos Wieldrecht dan verder helpen. U bereikt ons op telefoonnummer 078-6183117 of door een mail te sturen naar info@boswieldrecht.nl. Bos Wieldrecht zorgt voor een uitstekende oplossing met een bulkgoed transportsysteem.